ABOUT ME

-

Today
-
Yesterday
-
Total
-
  • 씨써론(Certified Cicerone) 시험 준비하기-5, Beer Styles (1/2)
    맥주공부 2019. 2. 26. 17:57


    Ⅱ. Beer Styles


    24. What two US organizations maintain comprehensive and detailed lists of beer styles,

    including qualitative descriptions and quantitative data like original gravity and color?

     (정량적, 정성적 특성을 포함한 맥주 스타일의 상세한 리스트를 관리하는 미국의 두 기관은?)

        BJCP (Beer Judge Certification Program)

        BA (Brewer's Association)


    25. Just prior to fermentation, brewers test the wort with a hydrometer or refractometer to

    assess what important property of a beer?

      (발효 직전에 brewer들이 맥즙을 hydrometer나 refractometer로 측정하는건 무엇을 보기 위함인가?)

      Original Gravity


    26. The property of beer that corresponds to milligrams per liter of isomerized alpha acids is

    known by what name? (Please spell out each word.)

       (리터당 isomerized alpha-산의 밀리그람에 해당하는 맥주 특성의 이름은?)

       IBU(International Bitterness Unit)


    27. What beer trait do measurements in SRM or EBC represent?

       (SRM이나 EBC는 맥주의 어떤 특성을 나타내는 것인가?)

       Color


    28. Carbonation levels in beer are commonly represented by what measure?

       (맥주의 탄산 수준은 보통 어떻게 표현되는가?)

       Volume  of  Carbon Dioxide


    29. The qualitative beer trait represented by the texture and weight of the beer during tasting

    is known by what name?

       (맥주 시음하는 동안 질감이나 무게감 등으로 표현되는 정성적인 특성은?)

       Mouthfeel


    Fill in the style name described by each phrase:

    30. A beer that contains no roast or black malts and is often the strongest of English ales:

       (roast 몰트나 검은 몰트가 안들어가며 English ale중에서 가장 도수가 높은걸로 분류되기도 하는 맥주는?)

       English Barleywine

       

    31. Pale lager created and consumed in Munich: 

       (뮌헨에서 만들고 소비되는 Pale lager는?)

       Munich Helles 


    32. Straight, unblended, spontaneously fermented wheat-containing ale from Brussels region:

       (브뤼셀 지역의 straight하고 섞이지 않고 자연스럽게 발효되는 밀이 포함된 에일은?)

       Lambic


    33. Lager made with a grist of 30-40% corn or rice: 

       (3~40%의 옥수수 또는 쌀을 넣어 만든 라거는?)

       American (Light) Lager


    34. Best-known Irish beer style made with roast barley:

       (roast 보리로 만든 유명한 Irish 맥주 스타일)

       Irish Stout


    35. The style dubbed “liquid bread”, created to sustain fasting monks: 

       ("액체 빵"이라는 별명이 있는 금식중인 수도승들을 위해 만들어진 맥주는?)

       Doppelbock


    36. Malt-accented farmhouse ale that originates near the border of Belgium and France:

       (벨기에와 프랑스 경계 지역에서 만들어진 malt가 강조된 팜하우스 에일은?)

       Bière de Garde


    37. Dark ale consumed daily by London working classes circa 1750:

       (약 1750년에 런던의 노동계급들이 매일 마셨던 dark 에일은?

       English Porter


    38. Dark German lager style whose name translates as “black beer”:

       ("black beer"로 번역되는 Dark German lager스타일 맥주는?)

       Schuwarzbier


    39. Name for stronger, more highly hopped versions of IPA:

       (IPA의 더 도수가 높고 홉의 향이 더 강한 맥주의 이름은?)

       Double IPA 


    40. A draught pale ale with a bit more flavor than ordinary but still generally less than 4.5% ABV:

       (pale ale보다 향은 조금 더 강하지만 일반적으로 도수는 여전히 4.5%보다 낮은 맥주는?)

       Best Bitter   


    41. With red and brown sub-styles, these lactic-acid flavored beers derive their name from the northern region of Belgium:

       (벨기에 북쪽의 지명에서 유래된 맥주로 붉고 갈색 sub-style과 함께 lactic-acid향의 맥주는?)

       Flanders Red Ale


    42. Light, Heavy, and Export are ale styles from what country?

       (light, heavy, export는 어떤 나라의 에일 스타일인가?)

       Scotland


    43. Brewed on the banks of the Rhine river, Zum Uerige is a classic example of this style:

       (Rhine 강둑에서 만드는 Zum Uerige 맥주가 이 스타일의 전형적인 예제이다)

       Altbier   


    44. A very pale 20th century American style that may be fermented with either an ale or a lager yeast strain:

       (에일이나 라거 효모로 모두 발효될 수 있는 굉장히 밝은 20세기의 미국 스타일 맥주는?)

       Cream Ale   


    댓글

Designed by Tistory.