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  • 씨써론(Certified Cicerone) 시험 준비하기-6: Beer Style (2/2)
    맥주공부 2019. 2. 26. 23:42

    (cont'd)


    45. Sub-style of stout made in England using lactose: 

       (lactose를 사용해서 영국에서 만든 스타우트의 하위 스타일은?)

       Sweet Stout


    46. Strong (>7.5% ABV) pale Belgian-style ale of monastic origin: 

       (수도원에서 만든 벨기에 스타일의 도수가 높은 페일 에일(7.5% 이상)

       Belgian Tripel


    47. Often pale and hoppier variation of a 16 °P lager associated with spring: 

       (봄과 관련된 16 °P 라거보다 밝고 더 호피한 버젼)

       Helles Bock   


    48. English Midlands ale, often dark and nearly always less than 3.8% ABV: 

       (English Midlands 에일이고 보통 dark하고 보통 3.8%보다 낮음)

       Dark Mild


    49. Specialty lager made from malt dried directly over a wood fire:

       (장작불 위에서 직접 말린 몰트로 만든 Specialty lager?)

       Rauchbier (Smoked beer와 헷갈리는데 lager라는 점에서 Rauchbier 같음)


    50. Spontaneously fermented Belgian-style ale aged with cherries:

       (자연적으로 발효되는 벨기에 스타일에일로 체리를 넣은 맥주는?)

       Kriek


    51. Modern Irish style that is not a stout:

       (현대 아일랜드 스타일 맥주에서 스타우트가 아닌 맥주)

       Irish Red Ale


    52. Brown Trappist or Abbey-style ale around 6 to 7% ABV: 

       (갈색 트라피스트 또는 Abbey-style의 에일으로 도수는 6~7도 정도)

       Belgian Dubbel


    53. The city of Cologne brews a blonde ale known by what style name?

       (Cologne의 도시에서 만드는 blonde ale는 어떤 스타일의 이름으로 알려져있는가?)

       Kölsch


    54. Style name used for the strongest stouts:

       (도수가 가장 높은 맥주의 스타일은?)

       Imperial Stout


    55. Munich beer style known for flavor of 4-vinylguaiacol: 

       (4-vinylguaiacol의 향으로 유명한 뮌헨의 맥주는?)

       Weissbier (4-vinylguaiacol의 향은 clove(정향)의 향)


    56. Blend of one-, two-, and three-year old spontaneously fermented Brussels-region wheatcontaining ale: 

       (브뤼셀 지역에서 양조된 맥주로 밀이 포함되어 있고 1년, 2년 3년 자연숙성된 것을 섞은 에일은?)

       Gueuze


    57. Style of dark ale rare in Britain except for a Newcastle export well known in the US:

       (뉴캐슬을 제외한 영국지역에서는 희귀한 다크에일 스타일로 미국에서 유명한 맥주는?)

        British Brown Ale


    58. German style known for distinct tartness produced by lactobacillus: 

       (Lactobacillus에 의해 만들어지는 시큼함으로 알려진 독일 스타일 맥주는?)

       Berliner Weiss


    59. Refreshingly well-attenuated yellow-orange Belgian/French-style ale with complex fruitspice aroma and some earthy notes: 

       (시원하고 묽은 노란-오렌지색의 벨기에/프랑스 스타일 에일로 과일향과 약간의 풀내음(earthy)이 있음)

       Saison


    60. Similar to American Pale Ale but with slightly more malt character:

       (American Pale Ale과 비슷한데 몰트 캐릭터가 조금 더 강함)

       American Amber Ale

     

    61. Alternate name for a Wee Heavy: 

       (Wee Heavy의 다른 이름?)

       strong Scotch ale


    62. Light gold German lager with pronounced bitterness:

       (강한 쓴맛의 가벼운 gold 독일 라거는?)

       German Pils


    63. Amber lager named for Austrian capital: 

       (오스트리아 수도 이름을 딴 엠버 라거?)

       Vienna Lager


    64. Black ale style whose first name comes from the non-barley grain it contains:

       (보리가 아닌 곡물이 포함되었던 것으로 이름이 유래된 Black Ale 스타일은?)

       Oatmeal Stout


    65. Belgian-style ale that may be flavored with Curaçao orange peel, coriander and grains of paradise: 

       (벨기에 스타일 에일로 큐라소 오렌지 껍질, 고수와 생강(grains of paradise)의 향이 있는 맥주는?)

       Witbier


    66. In modern times, style name for stouts made for routine export: 

       (현대에 수출을 위해 만들어진 스타우트를 부르는 이름은?)

       Foreign Extra Stout


    67. Prior to prohibition this amber lager was made by a number of western breweries without the use of refrigeration:

       (금주령 이전에 많은 미국 서부의 양조장에 의해 만들어진 냉장고를 사용하지 않는 엠버 라거는?)

       California Common


    68. Modern style name for the original hoppy pale lager from Pilsen:

       (플젠지역의 호피한 페일 라거의 현대식 스타일 이름은?)

       Czech Pale Lager

     

    69. Often malt-balanced ale with a color between that of amber and stout:

       (엠버와 스타우트 사이의 색을 가진 몰트 밸런스의 에일은?)

       Best Bitter, Munich Dunkel 등 몇 가지가 있는 것 같습니다.


    70. A ~3.5% ABV draught pale ale consumed in British pubs: 

       (영국의 펍에서 소비되는 3.5% 이하의 페일에일은?)

       Ordinary Bitter


    71. Very pale ales with 7.5 to 10.5% ABV made by secular Belgian brewers: 

       (대중적인 벨기에 브루어들에 의해 만들어지는 7.5~10.5% 사이의 굉장히 밝은 페일 에일은?)

       Belgian Golden Strong Ale


    72. Well-hopped and pale British ale style commonly brewed for export but became popular domestically in the mid-1800s: 

       (호피하고 밝은 영국 에일 스타일로 수출을 위해 양조되었으나 1800년대 중반에는 내수용으로 인기가 많았던 맥주는?)

       English IPA


    73. German wheat beer traditionally brewed with coriander:

       (독일의 밀맥주로 전통적으로 고수를 넣어 만들던 맥주는?)
       Gose


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